Sekretesspolicy

Information vi samlar in är ditt namn, fakturering och leveransadress, telefonnummer, e-postadress, remiss e-postadresser, och kreditkortsinformation. Data lagras i en säker databas och kan endast nås via Webmaster med personlig kodad information. Skulle du vill att informationen rättas eller tas bort kan du maila oss när som helst och låt oss veta vad du vill att vi ska göra. Alla förfrågningar är klara i tid, och en bekräftelse skickas till din e-post när vi uppfylla din begäran.
Vår sekretesspolicy är strikt och följs hela tiden. Du kan vara säker på att all information som lämnas till vår webbplats förblir konfidentiell för evigt. Genom att informera dig om vår politik som vi främjar tillit och förtroende, för alla dem som skickar information, vare sig köpa eller begära specifik information och för medlemskap registrera dig.
Vi använder den information du lämnar om dig själv när du gör en beställning eller någon annan begäran bara för att slutföra denna begäran på din tillfredsställelse. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra denna begäran. Vi gör samma sak för de uppgifter du lämnar om någon annan när en beställning endast att leverera produkten och bekräfta leverans. Vi delar inte denna information med utomstående parter förutom i den utsträckning som krävs för att slutföra beställningen.
Du kan begära att ta bort eller radera all information om dig. För att skydda din integritet och säkerhet, kommer vi också att vidta rimliga åtgärder för att verifiera din identitet innan du får tillgång eller göra korrigeringar.
Vi använder retur e-postadresser för att svara på e-post vi får. Sådana adresser används inte för något annat syfte och inte delas med utomstående. För att förhindra obehörig åtkomst, underhålla data noggrannhet och säkerställa en lämplig användning av information har vi infört, fysisk, elektronisk, och administrativa förfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.
tillbaka
skor på nätet| damskor | stövlar dam | sneakers dam | herrskor | barnskor | väskor
添加51.la代码