Frakt & Retur

1. Vi tillåter endast en fullständig återbetalning för objekt som har problem som orsakas av oss. 2. Om åter paketet inte innehåller alla de tillbehör och delar den levererades med, kommer kostnaden för de tillbehör och delar dras av från det totala produktpriset och kan endast motivera en partiell återbetalning.
3. Om av någon anledning, måste du ändra storlek, färg, eller bidraget under på grund av "skillnad", kommer fraktavgiften dras av från det totala produktpriset.
2. Utbyten
Vi kommer att acceptera utbytet för en annan storlek eller färg inom 30 dagar från den ursprungliga beställningen leveransdatum. Kontakta oss med din beställning ID och en av våra medarbetare kommer att hjälpa dig. Om du vill byta objekt till en annan stil, skulle du behöva gå dina objekt för en återbetalning (enligt Ångerrätt) och placera en ny order på den stil du föredrar.
Du måste kontakta oss innan du skickar poster tillbaka. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla märker fäst. Slitna eller smutsiga föremål kommer att återlämnas till dig.
Vi täcker inte fraktkostnaden utbyten, kommer du att ansvara för returfrakten och för frakt och hantering kostnader för sjöfarten de utbytta objekt tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar artiklar till oss för din egen säkerhet, eftersom vi inte kan vara ansvarig för förlorade försändelser. Sändning och bruksladdningar är återbetalas.
tillbaka
skor på nätet| damskor | stövlar dam | sneakers dam | herrskor | barnskor | väskor
添加51.la代码